2016-07-24 10:35:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nyugodtan lehet egy kicsit önző.

Napi horoszkóp július 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma a Kos jegyében jár. Menjen ki a természetbe, mozogjon, találkozzon a barátaival, szórakozzon. Ez erőt ad Önnek, hogy a mindennapi követelményekkel, kötelességekkel könnyebben elkészüljön.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma lazítson, élvezze az életet. A Vénusznak csak jó kapcsolatai vannak. Akár torkoskodhat is egy kicsit, és ezt most minden lelkiismeret-furdalás nélkül megteheti. Megszolgálta! Pompásan tud lazítani, és senkitől se hagyja zavartatni magát. Élvezze az édes semmittevést.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Alakítsa ezt a napot a saját kedvére, de azért ne tervezzen túl sok szabadidős programot. A kevesebb sokszor több, mondja a közmondás. Ön hajlamos szétaprózni az energiáit, ezt kerülje el!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a legjobb kapcsolatban van a Vénusszal. Ön is töltse fel magát energiával, ami a jövő hétre elegendő lehet. Menjen túrázni, akár gyalog, akár kerékpáron, csodálatosan ki tud majd kapcsolódni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ez a vasárnap az Ön ízlésének teljesen megfelel majd. A Hold a Kos jegyében áll, és szárnyakat adhat Önnek. Lehetőleg töltse idejét minél több ember között

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Előfordulhat, hogy valaki tapintatlan kérdéseket szegez önnek, ez pedig igencsak feldühíti. Jelezze az illetőnek, ha átlépi az udvariasság szabályait! Ettől eltekintve problémamentes, gondtalan napra számíthat. Itt az ideje, hogy végre felhőtlenül élvezze az életet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma azt tehet, amihez csak kedve van. Energiája viszont alacsony, ezért önmagáért kellene többet tennie. Kerülje a nagy meghívásokat és programokat. Egy óriási séta, egészen egyedül, erre van szüksége.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Csodálatosan fel tudja magát tölteni életerővel. Mára ne szervezzen túl sok programot, mert nehezen fogja összeszedni magát. Semmire se hagyja magát rábeszélni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap nagyon kellemesnek ígérkezik. Ha az időjárás megfelel, menjen ki az egyik tóhoz lazítani. Ússzon pár kört, és találkozzon a barátaival. Este egy telefonhívás óriási örömet szerez majd. Sokáig emlegethetik a múltat, és jól szórakozhatnak közben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
„Oly jó ez a vasárnap, az ember örül az ágynak" szól egy régi sláger, és ez most teljesen illik az Ön hétvégéjére. Természetesen valamit tennie kell, de minél kevesebbet, annál jobb.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Élvezze az életét, fogadjon el mindent, amit az élet kínál Önnek. Ma ne tervezzen semmit, ne építsen, ne dolgozzon, ne kutasson, még gondolatban sem. Pihenjen fizikailag és szellemileg egyaránt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ne aggodalmaskodjon semmi miatt, ha lehet, és ne kombináljon, mert a Neptunusz kellemetlen fényszöge félreviszi a gondolatait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: